За нас

„ПРОЕКТ МЕНИДЖМЪНТ“ ООД


Компанията е посветена на управлението на проекти, консултантските услуги и пълното обслужване на строително-инвестиционните процеси. Ние работим в динамична среда с гъвкавост, бързина и високо качество при реализацията на инвестиционната програма на клиента. Движещите сили на компанията са ентусиазма, амбициозността и креативността на внимателно подбраният екип от професионалисти.

Управленските решения, които взимаме са изцяло в духа на предприемачеството и иноваторския подход, целящи да отговорят на нарастващата нужда от отговорни, икономически ефективни и качествени услуги в сферата на управлението на строителния процес. Прилагаме най-ефективните методи при управлението на проекти, като предлагаме иновации за тяхното изпълнение.
Клиентите на „ПРОЕКТ МЕНИДЖМЪНТ“ ООД разчитат на пълното разбиране на техните нужди, професионален подход при решаване на техните проблеми и оригинални идеи за реализация на техните проекти. Ценим времето на клиента и градим имидж на лоялен и коректен партньор, спазващ поетите ангажименти в определените срокове и не на последно място в рамките на фиксирания бюджет.

Нашият екип

Инж. Меглена Алексова


Инж. Меглена Алексова има магистърска степен „Промишлено и гражданско строителство“ от УАСГ, гр. София. Гради кариерата си над 16 години в областта на строителството.

През последните 10 години под нейно ръководство са изпълнени някои от емблематичните комплекси по нашето черноморие като „Айвазовски парк”, гр. Поморие и „Sozopol Beach Resort“, гр. Созопол. Участва дейно и при изграждането на „Bansko Ski & SPA Resort“ и „Family Apartments Pamporovo“ в зимните ни курорти Банско и Пампорово.


Инж. Веселин Канин


Инж. Веселин Канин има магистърска степен „Промишлено и гражданско строителство“ от ВВИСУ „Любен Каравелов“, гр. София. Повече от 22 години работи в сферата на строителството. Последните 11 години активно се занимава с управлението на инвестиционни проекти. Инж. Веселин Канин е бивш изпълнителен директор на водещата българска инвестиционна компания за градско строителство Green Life City Home. Под негово ръководство са изградени едни от най-значимите проекти на инвеститора в гр. София.


Инж. Рефат Кичуков


Инж. Рефат Кичуков има магистърска степен „Промишлено и гражданско строителство“ от УАСГ, гр. София, както и втора магистърска степен от УНСС, гр. София по „Счетоводство и финансов контрол“. Вече 9 години работи в сферата на строителството като има богат опит в управлението на разнообразни по вид проекти – от инфрастуктурни през жилично и промишлено строителство до офис сгради и търговски центрове. Един от най-значимите проекти, в които инж. Реафат Кичуков е взимал участие е „Sofia Ring Mall“, гр. София


Инж. Иво Бунев


Инж. Иво Бунев има магистърска степен „Промишлено и гражданско строителство“ от ВВИСУ „Любен Каравелов“, гр. София. Вече 23 години работи в сферата на строителството. Започва кариерата си като строителен инженер ръководещ изграждането на обекти в жилищното строителство. Повече от 18 години работи в международна щатска фирма взимайки дейно участие в инженерния екип изграждал множество луксозни круизни лайнери на престижния круизен магнат Royal Caribbean Int., Celebrity Cruises and Azamara club cruises